When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission. Terms Of Use

Amazon Quiz Answers Today For 17th March 2021: Answer the Quiz & Win Rs 15,000

Amazon Quiz Answers Today, Amazon App Quiz Contest Answers, 17th March 2021 Quiz Answers

Amazon India has an interesting daily Amazon Pay Quiz Contest where all the users can answer amazing questions. Also, they stand a chance to win exciting prizes and great offers. The Amazon Quiz Answers Today which is set for 17th March 2021 is live now, and the quiz winner will be eligible to win Rs 15,000

Amazon quizzes provide the opportunity for all the participating users to win exciting cash prizes. These prizes range from free amazon products like different electronic gadgets and direct cash to Amazon Pay balance. Check out the questions and the respective answers for today’s Amazon quiz

Amazon Quiz Answers Today:

Today’s Amazon Quiz Information

  • Today’s Amazon Quiz Prize: Rs 15,000
  • Amazon Quiz Date: 17th March 2021
  • Amazon Quiz Time: 8am–12pm
  • Winners List Declaration Date: To be announced

Amazon Quiz Answers Today- Prizes and odds of winning

Win Fender Acoustic Guitar that will be given in this Amazon Quiz contest. The probability of winning depends on the number of eligible entries that answer all the attempted questions correctly. Eligible entries are the ones that satisfy the whole eligibility criteria given in the mobile app and also follow the steps in the ‘Details of the Contest and How to Enter’ section. 

How to Play this Amazon.in Quiz Today?

Amazon.in Today’s Quiz Contest Terms:

Amazon Fun Zone
  • Step 1: This quiz is for Amazon users, so we suggest you download & install the Amazon Android or iOS app from Google Play Store or Apple’s App Store respectively.
  • Step 2: Next step is to open the Amazon App & register into your Amazon Account if you are a new user. Otherwise you can use the existing account.
  • Step 3: After the registration, login to your account. Go to the homepage and scroll down and click on Offers > then Amazon Quiz 8 AM to 12 PM.
  • Step 4: Next step is to click on the Amazon Quiz Banner & start the quiz by tapping start.
  • Step 5: You have to answer the given five questions correctly in the Daily Amazon Quiz section in order to be eligible to win the exciting prizes.
  • Step 6: After today’s Amazon Quiz questions, if your answers are correct, you will then be eligible for the Amazon Quiz winners lucky draw.
  • Step 7: The announcement of the Amazon Quiz lucky draw prize winners is on the winners list. The dates are declared on the amazon app! Answer the quiz and have fun!

Amazon Quiz Answers Today [17th March 2021, 8AM To 12PM]

Answer The Questions and Stand a Chance to Win Rs.15,000

Q1. The Jal Shakti Ministry has recently announced that 12 iconic sites including Ajanta Caves & Sanchi Stupa would be transformed into what?
Ans– Swachh Tourist Destinations

Q2. With KV Vijayendra Prasad of Baahubali fame as the writer, which of these is director Alaukik Desai’s latest project?
Ans– Sita: The Incarnation

Q3. Which company is recalling close to 82,000 electric vehicles globally after 15 reports of fire, involving the vehicles?
Ans– Hyundai

Q4. What is the currency of this country?
Ans– Krone

Q5. This animal, the state animal of Himachal Pradesh, is also the national animal of which of these countries?
Ans– Afghanistan


Amazon Quiz: Winner Announced for the Yesterday’s Quiz

Submit Amazon Quiz Answers here

Note:- Scroll Below For All other Amazon Quiz Answers

**More Amazon Quiz Answers Today*


Amazon Cadbury Silk Mousse Quiz Answers

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1. What’s the name of the new Cadbury Silk launch?
Ans – Silk Mousse

Q2. What is the correct spelling of the chocolate?
Ans – Silk Mousse

Q3. Fill in the blank ‘_____ into chocolate heaven
Ans – Scoop

Q4. Mousse is a light, airy dessert that melts in your mouth
Ans – True

Q5. Silk Mousse is the perfect dessert to be enjoyed with?
Ans – Any time of the day


Amazon Pay Google play recharge code Quiz Answers

Answer the Questions & Stand a chance to Win 100% back up to 300 (2000 winners)

Q1- What is the minimum amount for which you can purchase Google Play recharge codes on Amazon Pay?
Ans. INR 10

Q2- You can use Google Play balance to purchase in-app purchases on Call of Duty®: Mobile
Ans. True

Q3- You can use Google Play balance to purchase in-app purchases on Garena Free Fire-New Beginning
Ans. True

Q4- When does the Google Play balance expire?
Ans. It’ll not expire until you use

Q5- How do you get delivery of Google Play recharge code from Amazon Pay?
Ans. All of the above


Amazon Car & Bike Protection Quiz Answers

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 20000

Q1- You can get an instant digital policy while buying auto insurance on Amazon Pay.
Ans. True

Q2- Prime customers can save more on buying auto insurance on Amazon Pay.
Ans. True

Q3- Which of the following additional services related to auto insurance are provided in top 10 cities on purchase of auto insurance through Amazon Pay?
Ans. All of the above

Q4- What does NCB in auto insurance stand for?
Ans. No Claim Bonus

Q5- Zero Depreciation or Bumper to Bumper plan covers the full cost of replacement.
Ans. True


Amazon Aquaguard marvel Quiz Answers

Answer the Questions & Stand a chance to Win Aquaguard Marvel RO water purifier

Q1- Which of these are benefits of using the Aquaguard Marvel water purifier?
Ans. All of these

Q2- The Aquaguard Marvel has an Active _________ Water Purifier. Fill in the blanks
Ans. Copper

Q3- The UV e boiling technology gives water as safe as water boiled for how many minutes?
Ans. 20 minutes

Q4- The Mineral Guard Technology in the Aquaguard Marvel water purifier helps retain which of these essential minerals?
Ans. Both of them

Q5- Which of these technologies in the Aquaguard Marvel water purifier helps in removal of excess chlorine and organic impurities?
Ans. Chemi block


Amazon The Credit Card Quiz Answers

Answer & Win Rs 10,000

Q1. In the CVV with respect to a credit card, what does VV stand for?
Ans. Verification Value

Q2. Does SBI provide credit cards?
Ans. Yes

Q3. If the first digit in your credit card number is 4, then it signifies it is a _____ credit card. Fill in the blanks
Ans. Visa

Q4. On which day of the month of expiry written on a credit card, does it usually expire?
Ans. Last day of month

Q5. Can you pay your credit card bill on Amazon?
Ans. Yes


Amazon Original Web Series Tanadav Quiz Answers

Watch, Answer & Win Rs 5000

Q1- Fill in the blanks with this dialogue from the trailer of Tandav- ‘Ab is Rajneeti mein __________ lani padegi’
Ans. Chanakya Neeti

Q2- Which of these actresses who starred in movies such as Lekin and Rudaali, also stars in Tandav?
Ans. Dimple Kapadia

Q3- He character played by Mohammad Zeeshan Ayub Khan says that he would fight the election _____________. Fill in the blank
Ans. By forming his own party

Q4- Which former Miss India features in the series Tandav, and is also seen in the trailer?
Ans. Sarah Jane Dias

Q5- Which of these actors who starred in movies such as Dil Chahta Hai and Hum Tum plays the central role in Tandav?
Ans. Saif Ali Khan


Amazon Fashion Quiz Answers

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 1000

Q1- What Brands are going to be on offer during Amazon Fashion Great Republic Day Sale ?
Ans. ALL OF THE ABOVE

Q2- What will Amazon Fashion offer during Great Republic Day Sale?
Ans. ALL OF THE ABOVE

Q3- What is the offer on Amazon Fashion during Great Republic Day Sale?
Ans. Up to 80% off

Q4- Which of these is a sweatshirt?
Ans. Option B

Q5- What of these is known as a Dhoti? 
Ans. Option A

Q6- Where do you wear the maang tika?
Ans. Forehead

Q7- Name the brand from the image.
Ans. Puma


Amazon LG Monitors Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10,000

Q1. LG UltraGear Monitor is used for which of the following purposes?
Answer 1: Gaming

Q2. The LG 27GL850 is an innovative Gaming monitor with a response time of ___________.
Answer 2: 1 ms

Q3. UltraGear Monitor 27GN950 is World’s First 4K Nano IPS with 144Hz refresh rate.
Answer 3: TRUE

Q4. The LG Ultragear 27GN950 monitor has a flexible ergonomic design for multitasking.
Answer 4: TRUE

Q5. Which of the following features describe the LG Ultragear 27GN950 monitor?
Answer 5: All of the above


Amazon Guess The Song Quiz Answers

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 1000

Q1. What is the next line of this song- “Tujhe dekha to yeh jana sanam”?
Ans – Pyaar hota hai deewana sanam

Q2. What is the immediate next line of the song – “Uth ja apni raakh se Tu uth ja ab talaash mein Parwaaz dekh parwaane ki” ?
Ans – Aasmaan bhi sar uthayega

Q3. What is the next line of this very popular song- “Tum paas aa’e Yuu’n muskaraa’e, Tum ne na jaane kya”?
Ans – Sapne dikhaa’e

Q4. What is the next line of this song from ‘Shubh Mangal Zyada Saavdhan’ that is a remake of a retro Bollywood classic -“Yaar bina chain kahan re, Pyaar bina chain kaha re”?
Ans – Sona nahi chaandi nahi yaar to mila

Q5. Can you book movie tickets on Amazon?
Ans – Yes


Amazon Festive Edition Funzone Jackpot Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to win Rs 50,000

Q1. Which of these are also done on Makar Sankranti?
Ans: All of the above.


Amazon Festive Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 15000

Q1- What is this kind of floor decoration, prevalent during the festival of Pongal known as?
Ans. Kolam

Q2- What is this musical instrument commonly played during Bihu celebrations known as?
Ans. Pepa

Q3- This type of sugar halwa surrounded by sesame and jaggery ladoos are typical of the food eaten on which occasion in Maharashtra?
Ans. Makar Sankranti

Q4- This preparation shares its name with which of these festivals?
Ans. Pongal

Q5-  These kind of creatively made kites are commonly seen in a kite festival held on which occasion?
Ans. Uttarayan


Amazon Nescafe cheeky mugs Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10,000

Q1- Which Types of cheeky morning you select?
Ans. All of these

Q2- With nescafe mug pack pick your mug?
Ans. True

Q3-Nescafe Pack come with?
Ans. 200gm

Q4- Necafe mug which color?
Ans. Red


Amazon Xbox Game pass for PC Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10,000

Q1- How many games can be played on Xbox Game Pass for PC
Ans. 100+

Q2- Which OS required to play Games in Xbox game pass for PC
Ans. Windows 10

Q3- Asus TUF come with 1 month xbox pass subscription
Ans. True

Q4- The EA Play lauch game pass for no extra cost in
Ans. Year 2021

Q5- After how many days after the lauch availabe on PC
Ans. Same as launch day


Amazon Mi 10i Spin and Win Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Mi 10i, Rs 1000 and more

Q1. What do you think will be the Starting Price of Mi 10i? (Remember, it has 108p cameras, 5G Ready, Snapdragon 750G Processor)
Answer: Rs24,999

Q2. Which is the Latest Processor used in Mi 10i?
Answer: Qualcomm Snapdragon 750G


Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers

Answer the Questions & Stand a chance to Win 100% back upto Rs. 300 Amazon Pay Balance

Question 1: What can you use Google Play recharge codes for?
Answer: All of the above

Question 2: What is the maximum amount for which you can purchase Google Play recharge codes on Amazon Pay?
Answer: INR 5000

Question 3: How do you get delivery of Google Play recharge code from Amazon Pay?
Answer: All of the above

Question 4: What is the estimated delivery time of Google Play Recharge Code?
Answer: Delivery is Instant

Question 5: You can purchase Google Play recharge code using UPI
Answer: Yes


Amazon Trends 2020 Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 20000

Q1- As per Twitter, what emoji topped the list of most-Tweeted emojis on Twitter around the world in 2020?
Ans. Face With Tears of Joy

Q2- Made with coffee, granulated sugar, hot water, and hot milk, what became the most searched recipe of 2020 on Google 2020 top trends list?
Ans. Dalgona coffee

Q3- In which of these online games, that went viral in 2020 is each player designated as either a “crewmate” or an “impostor”?
Ans. Among Us

Q4- And then, we were three! Arriving Jan 2021″ became the most liked tweet in India of 2020. What was the tweet announcing?
Ans. Virat and Anushka’s baby

Q5- As of 25th July 2020, with 44,30,008 orders on Zomato and 5.5 lakh on Swiggy, what dish became the most ordered in India during lockdown?
Ans. Biryani

Q6- Which of these songs from Badshah became Youtube’s most watched music video of 2020 in India?
Ans. Genda Phool


Amazon Looking Back at 2020 Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1- Which of these sports events happened in 2020 with no audience in the stadiums?
Ans. IPL

Q2- When Twitter asked people to describe “2020 in one word”, which Indian brand replied with “Move On.”?
Ans. Fastrack

Q3- Which popular web series of 2020 was released as a sequel to the “Karate Kid” films?
Ans. Cobra Kai

Q4- Barcelona’s Liceu opera hosted a unique concert in 2020 where they filled its 2,292 seats with what?
Ans. Plants

Q5- At the 48th International Emmy Awards, which Indian series won the ‘Best Drama’ award?
Ans. Delhi Crime


Amazon General Knowledge 2020 Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 15000

Q1- Lewis Hamilton won his seventh F1 drivers world championship in 2020. Whose record did he match?
Ans. Michael Schumacher

Q2- When translated from Spanish to English, which viral TV series’ original name means “The House of Paper”?
Ans. Money Heist

Q3- Who curated the ‘One World: Together At Home’ virtual concert for WHO and international advocacy organization Global Citizen?
Ans. Lady Gaga

Q4- Which successful film’s story revolves around the poor Kim family and the wealthy Park family?
Ans. Parasite

Q5- Which popular 2020 song begins with the lyrics: “I said, certified freak/Seven days a week”
Ans. WAP

Q5- Which actor, who shot to fame in 2020, played the lead role in ‘Wrong Side Raju’ which won the National Award for Best Gujarati Film?
Ans. Pratik Gandhi


Amazon LG SOUNDBAR SN4 Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 25000 

Q1- LG Sound Bar SN4 woofer is made of ____________ material?
Ans. Carbon

Q2- LG Sound Bar SN4 comes with a wireless subwoofer.
Ans. True

Q3- Which of the following audio types does LG Sound Bar SN4 support?
Ans. Dolby digital

Q4- How many Speakers does the LG Sound Bar SN4 accompany?
Ans. 3

Q5- Which of these sound effects describe the LG Soundbar SN4?
Ans.  All of the above


Amazon Credit Card Bill Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 50 Cashback On Credit Card Bill Payment

Q1- In the CVV with respect to a credit card, what does VV stand for?
Ans. Verification Value

Q2- Does SBI provide credit cards?
Ans. Yes

Q3- If the first digit in your credit card number is 4, then it signifies it is a _____ credit card. Fill in the blanks
Ans. Visa

Q4- On which day of the month of expiry written on a credit card, does it usually expire?
Ans. Last day of month

Q5- Can you pay your credit card bill on Amazon?
Ans. Yes


Amazon Wonder Women Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 1,000 as Amazon Pay Balance

Q1- What is the name of the character played by Chris Pine who sacrificed his own life in Wonder Woman but returns in Wonder Woman 1984?
Ans-  Steve Trevor

Q2- What actress stars in Wonder Woman 1984 in the first-ever live-action appearance of The Cheetah, and also spent seven seasons on Saturday Night Live?
Ans- Kristen wiig 

Q3- What was the name of Diana’s aunt , who trained her to become a warrior?
Ans- Antiope

Q4- David Thewlis who plays Remus Lupin in Harry Potter movies plays the role of which God in Wonder Woman?
Ans- Ares

Q5-  In Wonder Woman 1984, Wonder Woman uses what part of her classic blue, red and gold armor as a boomerang-style weapon?
Ans- Her Tiara


Amazon Amazfit GTS 2 Mini Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 5,000 as Amazon Pay Balance

Q1- What is the screens size of the new Amazfit GTS 2 mini?
Ans-   1.55 inch

Q2- The display type of the new Amazfit GTS 2 mini is ____?
Ans- AMOLED

Q3- Amazfit GTS 2 mini has female cycle tracker?
Ans- True

Q4- How many built-in sports modes does Amazfit GTS 2 mini support?
Ans- 70+

Q5-  Which of the following features by Amazfit GTS 2 mini?
Ans- All of the above


Amazon Pay Later Quiz Answers:

Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 20,000 as Amazon Pay Balance

Q1-  Which of these is most accurate for Amazon Pay Later?
Ans-  All of these

Q2- Which payment methods can be used for repayment of purchase made using Amazon Pay Later?
Ans- Netbanking / Debit Cards

Q3-  Amazon Pay Later can be used to pay for which of the following?
Ans- All of these

Q4- Which of the follow is a necessary step to register for Amazon Pay Later?
Ans- Enter PAN card, Aadhaar Card details

Q5-  With Amazon Pay Later, you can avail up to 12 month EMIs on purchase above Rs 3,000
Ans- True


How To Play Amazon Quiz Contest Today?

  • 1. Download Amazon App from here
  • 2. Open App
  • 3. Scroll Down And Click On Quiz Banner
  • 4. Click On Play Now
  • 5. Give Above Answers And Play Quiz
  • 6. And Chance To Win Exciting Prizes

Note: If You are Not Seeing Amazon Quiz Contest Page in your Amazon App then Search ‘Quiz’ or ‘Funzone’ in the Search bar. You will found top Result as ‘FunZone’, win prizes with Games & Quizzes’ >>Click on FunZone icon >> You will see Today Quiz.

checkout more quizs here.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyCouponGod
      Logo